Daj priliku godini da bude najbolja

Možda imate fenomenalne ideje, ali nikako da stignete da im se posvetite? Možda se ponekad nađete u situaciji da želite promenu, ali ne znate odakle da počnete? Možda ste već bili na našoj radionici i želite da otkrijete šta smo novo pripremili za vas?

U svakom slučaju, radujemo se što već četvrtu godinu za redom organizujemo radionicu koja motiviše i inspiriše ljude na promenu. Ukoliko želiš da svoje ovogodišnje želje oživiš, i počneš da ih živiš ova radionica je pravi izbor za tebe?  Posveti se fokusiranom planiranju budućnosti koja će se i ostvariti  Kako bi bilo da daš sebi priliku da naredna godina stvarno bude najbolja?

CARS Coaching & Training ti nudi fenomenalnu priliku da pokloniš sebi i svojim najdražima najbolju godinu do sada, na treningu koji će te sasvim sigurno ohrabriti da postaviš prave ciljeve i pokreneš se u akciju ka njihovom ostvarivanju.

Uz pomoć koučing i NLP tehnika, povešćemo te na put u budućnost, pokazaćemo ti kako da postavite i isplanirate cilj po receptu najuspešnijih. Na tom putu otkrićeš nešto više o sebi, svojim uverenjima i vrednostima. Spoznaćeš koji te to programi sputavaju da živiš život vredan življenja i najvažnije od svega dobićeš korisne alate i strategije kako da te programe transformišeš u korisne i podržavajuće.

Vrednost radionice je 3000 rsd.

Već četvrtu godinu za redom organizujemo radionicu Daj priliku godini da bude najbolja. Želimo da nagradimo sve koji su već pohađali ovu radionicu posebnim popustom 33,33%. A svi koji žele da povedu nekoga na put promene, i novogodišnje čarolije ostvaruju popust 50% za drugu osobu.

Ti imaš moć da pokreneš misli. Misli imaju moć da pokrenu ideje, koje su najmoćniji pokretač akcije. Akcija od prašine i “ne znam” stvara štras i magiju!

Prijavi se

Na radionici “Daj priliku godini da bude najbolja” za vas smo pripremili:

Na ovoj jedinstvenoj radionici otkrićete:

CARS, NLP, mlade, osnovci, od sedam do deset, emocije, komunikacija
  • Kako da utvrdiš gde si sad i gde želiš da stignete

  • kako da pravilno postaviš cilj

  • kako da taj cilj postane ostvariv

  • Kako da prizovete resurse u sebi koji su ti potrebni za napredak

  • Kako da otputuješ u budućnost

  • Kako da se motivišeš da kreneš i istraješ na putu promene

  • Zašto je važno planirati i kako da napraviš adekvatan plan

Daj priliku godini da bude najbolja
Photo_Aleksandar_Dmitrovic_0006
Photo_Aleksandar_Dmitrovic_0023
Photo_Aleksandar_Dmitrovic_0015
Photo_Aleksandar_Dmitrovic_0014
Photo_Aleksandar_Dmitrovic_0022
Photo_Aleksandar_Dmitrovic_0016
Photo_Aleksandar_Dmitrovic_0017

Pročitajte utiske naših polaznika

CARS, NLP, mlade, mladi, tinejdžer, deca, radionice

Sabrina Sezairi

Radionica “Daj priliku godini da bude nabolja” je otvorila moj novi put u čarobnu zemlju ljubavi! Od te radinonice je započela magija kojoj sada svedočim. Satkana je od prelepih emocija radosti, ljubavi i kreativnosti. Tada sam naučila  da pravilno postavim svoj cilj, naučila kako da motivišem sebe i oktrila svoju najveću vrednost koja me pokreće – LJUBAV. Kako je radionica bila u decembru, tada je pao prvi sneg te zime i samo je dopunilo maguju koju je radionica pružila. Preporučujem je svima koji žele da dopuste sebi da žive magiju ljubavi i života.

CARS, NLP, daj priliku godini da bude najbolja

Jelena Jelić

Magično, motivišuće i primenjljivo! U jednom danu osvestiš toliko toga o sebi i svom okruženju, osetiš nalet energije koja pomera planine i naučiš (i osvestiš) metode kako da se tako osećaš svaki dan! Neprocenjivo! Za svaku preporuku!❤️

CARS, NLP, daj priliku godini da bude najbolja

Ljiljana Civrić

Radionica ” Daj godini priliku da bude najbolja” je za mene bila magično iskustvo. Bio je decembar, napolju je padao sneg, grad je bio u prazničnom ritmu a ja sam sa grupom meni tada nepoznatih ljudi i trenerima učila kako da pravilno postavim ciljeve i bliže zacrtam sve što za sebe želim u Novoj godini..
Sve je nekako bilo drugacije i posebno.
Zabavljala sam se i učila, sada posle godinu dana jasno vidim da je imalo smisla..
U jednom danu naučismo mnogo toga..pre svega da je uvek sve do nas! 😍

Fenomenalno iskustvo, preporuka za sve da posete radionicu i dozvole sebi da iskreiraju najbolju Novu godinu do sada!

Hvala CARSicama. ❤

CARS, NLP, daj priliku godini da bude najbolja

Hana Acović

Veoma mi se dopala radionica “Daj priliku godini da bude najbolja”. Posebno mi je pomogla da pravilno postavim svoje ciljeve i da ih ostvarim. Na radionici sam shvatila razliku između želja i ciljeva, jasno sam definisala svoje ciljeve i motivisala sebe da ih ostvarim. Posebno značajna vežba mi je bila vizualizacija sebe nakon godinu dana, gde sam sebe videla kako se osećam i šta sam sve postigla. Obraćajući se sebi u sadašnjosti shvatila sam koliko sam zahvalna sebi na svojoj volji i istrajnosti, da sam ponosna na sebe i da još više verujem u sebe. Hvala vam CARSice!

CARS, NLP, daj priliku godini da bude najbolja

Danijela Jokić

Radionica “Daj priliku godini da bude najbolja” je bila zanimljiva ali ono što je meni najviše ostavilo utisak je pisanje pisma samom sebi,
i projektovanje sopstvene budućnosti baš onako kako mi mislimo da je najbolje. Godina nije bila laka, bila je puna svega ali nekako u nekim
zahtevnijim momentima osećala sam se jačom jer sam već imala jasnu sliku kako želim da živim i gde treba da budem i kako da nosim sebe,
tako da naizgled jednostavna igra koju možemo i sami da igramo i da pišemo samo za sebe i da projektujemo naš život može da bude stub,
oslonac i podrška u daljem razvoju.

U svakom slučaju vaš tim to lepo radi, bez velike nametljivosti i potenciranja, mislim da ljudima pomerate granice i da ih učite da budu
najbolja verzija sebe, što i jeste najbolje.

Ne samo posle ove radionice vec i posle moje edukacije NLP, mislim da nikada više se nisam vratila na staro.

Vrednost radionice je 3000 rsd

Povedi još jednu osobu i ostvari 50% popusta za jednog od vas!

Dođi nam ponovo i poklanjamo ti 33,33% popusta!

Rezervišite svoje mesto odmah

Upoznaj trenere

* indicates required
Kako ste saznali za radionicu *
Daj priliku godini da bude najbolja | ciljevi | NLP

Aleksandra Đorović

… je International NLP Master Trainer i Coach u oblasti spoznaje ličnih i profesionalnih potencijala, kao i razvoja ciljeva. Radi sa ljudima različitih godina i profesija, koji su spremni da se menjaju i žive život koji sanjaju, kao njihova velika podrška na tom putu. Po struci inženjer informacionih tehnologija, preko 10 godina radi u IT-u. Ima prilike da NLP svakodnevno primenjuje, radeći i vodeći dosta različitih timova. To iskustvo je posebno obogatilo njen posao NLP trenera i kouča u CARS-u, gde je rado podrška drugima u ličnom i profesionalnom razvoju, kao i u usavršavanju pojedinaca. Kao majka, svakodnevno NLP primenjuje i u komunikaciji sa svojim detetom, jer deca su prirodno poznavaoci NLP-a. Svakodnevno, učeći druge, i sama biva bolji čovek.

Daj priliku godini da bude najbolja | ciljevi | NLP

Anja Tomić

… je International NLP Master Trainer i Coach u oblasti razvoja ličnih potencijala i sposobnosti i Reiki majstor III stepena. U svom radu kombinuje različite coaching tehnike i NLP. Njen pristup je veoma lak za razumevanje, i zabavan za učenje i praktičnu primenu.

Pomaže ljudima da otkriju ko su zaista i povežu se sa unutrašnjom snagom i resursima, kojih često nisu svesni kako bi zavoleli sebe, izgradili samopoštovanje i ohrabrili se da žive život koji im pripada, sa svrhom, ljubavlju i smislom. Ono što je karakteriše je iskrenost i otvorenost da sa polaznicima i klijentima podeli lična iskustva, iskušenja, učenja i alate koji su joj pomogli da unapredi svoj život na poslovnom i privatnom planu. Integracija različitih metodologija i tehnika joj omogućuje fleksibilnost kod izbora pristupa za svakog klijenta individualno.