MYnd Mentor – jedinstveni mesečni ONLINE program podrške!

MYnd Mentor program osmišljen je tako da bude vaša kontinuirana podrška na putu ličnog razvoja.
Program je podeljen u 12 tematskih celina i svaka od njih traje mesec dana i možete se
prijavljivati za svaku u kontinuitetu, a možete pratiti i samo određene teme koje vas zanimaju potpuno nezavisno.

Radićemo korak po korak na tome da otkrijete gde ste sada, kakav način razmišljanja vam je potreban da to promenite i dođete do pozicije na kojoj biste želeli da budete.

Tri sertifikovana trenera i kouča će biti vaši mentori i u radu se koriste već oprobani i efikasni alati i vežbe.

Vrednost svakog mesečnog programa je 29 evra. Svi sadržaji koje delimo ostaju na zajedničkom drive-u i u okviru zatvorene FB grupe, pa možete raditi vežbe, zadatke i gledati video materijale kad vama odgovara.

Ukoliko je neka tema već započela, možete se i naknadno priključiti tokom prve dve nedelje.

DECEMBARSKA TEMA #2 VREDNOSTI I UVERENJA

VREDNOSTI I UVERENJA su teme o kojima se mnogo govori, ipak malo je konkretnih ve\bi i alata koji nam pomažu da osvestimo i promenimo ograničavajuća uverenja i razumemo definiciju sopstvenih vrednosti.

Zato smo rešile da decembar posvetimo baš ovoj temi!

Klikni za prijavu

Šta možete očekivati u okviru decembarskog MYnd Mentor programa:

CARS, NLP, mlade, osnovci, od sedam do deset, emocije, komunikacija

1. Nedelja: Mesec počinjemo 01. decembra u 19:00 sa online radionicom u kojoj pričamo o poreklu naših uverenja. Kako su nastala? Čemu nam služe? Kako nas podržavaju? Kako nas ograničavaju? Da li se mogu promeniti? 

  • Pričamo i o vrednostima i hijerarhiji u kojoj ih držimo? Koje su naše vrhovne vrednosti? Koju im važnost dajemo? Kako ih definišemo? Kako ih živimo i sprovodimo?

  • Razmatraćemo uverenja i vrednosti u različitim sferama života i da li su u konfliktu.

  • Radionicu završavamo sa setom vežbi koje ćete sprovoditi sedam dana kako bi se pripremili za 

2. Nedelja: 08. decembar u 19:00 interaktivni webinar tokom kog ćete biti u prilici da se upoznate i sa anti vrednostima i njihovom ulogom u vašem životu. 

  • Tokom webinara ćete imati priliku da otkrijete u kakvom su odnosu vaše vrednosti i anti vrednosti. Da li su u koliziji? Kako nas ove dve kategorije sabotiraju da napravimo taj sledeći korak? Šta možemo da uradimo?

3. nedelja 15. decembar u 19:00 je termin rezervisan za vaša pitanja i naše odgovore. Prolazimo kroz sve probleme koji su vam se javili u radu prethodne dve nedelje, delimo rezultate i procenjujemo učinjeno kako bi dobili na ubrzanju u drugoj polovini meseca i zaokružili osvešćeno.

4. nedelja 22. decembra u 19:00 online group coaching seansa na kojoj pomoću alata Pointsof View otkrivamo kočnice i sekundarnu dobi naših vrednosti i uverenja. Koju svrhu zadovoljavamo i onda kada smo svesni da sabotiramo sebe i lični razvoj? Postoji li način da se sekundarna dobit preinači i kako to učiniti?

Bonus:

29. decembar u 19:00 online radionica opraštanja od 2020.! Pakujemo torbu za 2021. i u njoj nosimo samo ono što će nas podržavati i podsticati na rast. Ova procesna vežba ima za cilj da nam pomogne da transformišemo ograničavajuća uverenje u podržavajuća kako bi stvorili čvrste temelje za dalji rast. 

Vrednost mesečnog programa je 29 evra.

Prijavite se ovde 

 

Klikni za prijavu

Upoznaj trenere i koučeve

Aleksandra Đorović

… je International NLP Master Trainer i Coach u oblasti spoznaje ličnih i profesionalnih potencijala, kao i razvoja ciljeva. Radi sa ljudima različitih godina i profesija, koji su spremni da se menjaju i žive život koji sanjaju, kao njihova velika podrška na tom putu. Po struci inženjer informacionih tehnologija, preko 10 godina radi u IT-u. Ima prilike da NLP svakodnevno primenjuje, radeći i vodeći dosta različitih timova. To iskustvo je posebno obogatilo njen posao NLP trenera i kouča u CARS-u, gde je rado podrška drugima u ličnom i profesionalnom razvoju, kao i u usavršavanju pojedinaca. Kao majka, svakodnevno NLP primenjuje i u komunikaciji sa svojim detetom, jer deca su prirodno poznavaoci NLP-a. Svakodnevno, učeći druge, i sama biva bolji čovek.

Mynd mentor | koučing program | coaching | online

Anja Tomić

… je International NLP Master Trainer i Coach u oblasti razvoja ličnih potencijala i sposobnosti i Reiki majstor III stepena. U svom radu kombinuje različite coaching tehnike i NLP. Njen pristup je veoma lak za razumevanje, i zabavan za učenje i praktičnu primenu.

Pomaže ljudima da otkriju ko su zaista i povežu se sa unutrašnjom snagom i resursima, kojih često nisu svesni kako bi zavoleli sebe, izgradili samopoštovanje i ohrabrili se da žive život koji im pripada, sa svrhom, ljubavlju i smislom. Ono što je karakteriše je iskrenost i otvorenost da sa polaznicima i klijentima podeli lična iskustva, iskušenja, učenja i alate koji su joj pomogli da unapredi svoj život na poslovnom i privatnom planu. Integracija različitih metodologija i tehnika joj omogućuje fleksibilnost kod izbora pristupa za svakog klijenta individualno.

Autor je programa “Izazov izobilja 365” koji vas uči kako da svaki dan svoj život unapredite za 1% kako biste na kraju godine bili barem 365% uspešniji.

Više o Anji možete pročitati na:

www.anjatomic.com

Mynd mentor | koučing program | coaching | online

Branislava Majstorović

… Sa dugogodišnjim iskustvom u marketingu i prodaji, Branislava Majstorović je orijentisana na pružanje podrške pojedincima i timovima u ostvarenju profesionalnih i ličnih ciljeva. Branislava u procesu coaching-a koristi individualni pristup klijentima i jedinstvenim tehnikama im pomaže da postanu najbolja verzija sebe. Neke od tema koje obrađuje u sesijama su lični ciljevi, poslovni uspeh, međuljudski odnosi i prevazilaženje ograničavajućih uverenja. Branislava je majka devojčice od 4 godine, polu maratonac i žena koja voli izazove!

MYnd Mentor – jedinstveni mesečni ONLINE program podrške!

MYnd Mentor program osmišljen je tako da bude vaša kontinuirana podrška na putu ličnog razvoja. Program je podeljen u 12 tematskih celina i svaka od njih traje po 4 nedelje (28 dana) i možete se prijavljivati za svaku u kontinuitetu, a možete pratiti i samo određene teme koje vas zanimaju potpuno nezavisno.

Radićemo korak po korak na tome da otkrijete gde ste sada, kakav način razmišljanja vam je potreban da to promenite i dođete do pozicije na kojoj biste želeli da budete. Tri sertifikovana trenera i kouča će biti vaši mentori i u radu se koriste već oprobani i efikasni alati i vežbe.

Vrednost svakog mesečnog programa je 29 evra. Svi sadržaji koje delimo ostaju na zajedničkom drive-u i u okviru zatvorene FB grupe, pa možete raditi vežbe, zadatke i gledati video materijale kad vama odgovara. Ukoliko je neka tema već započela, možete se i naknadno priključiti tokom prve dve nedelje.

Ukoliko želiš pristup nekoj od prethodnih mesečnih tema, piši nam na cars@coachingserbia.com

<