Tajna srećne porodice

Paket NLP radionica za mame i tate – neka drugo stanje bude stanje ljubavi, mira i harmonije

Prijavite se

NLP za roditelje

Neuro Lingvističko Programiranje (NLP) se već pola veka uspešno primenjuje u unapređenju veština i peformansi u poslovnom okruženju. Kompanije često organizuju NLP edukacije, ili pozivaju NLP koučeve da rade sa njihovim zaposlenima na unapređenju liderskih i komunikacionih veština, upravljanju promenom, izgradnji samopouzdanja, izgradnji timova i uspešnom programiranju ciljeva. NLP ima važnu ulogu u pregovorima, rešavanju konflikata i usklađivanju vrednosti zaposlenih sa vrednostima kompanjie.

Porodica je jedan sistem, organizacija čijim roditeljima su sve gore navedene veštine preko potrebne. I još važnije, zar nisu upravo to veštine koje želimo da prenesemo svojoj deci.

NLP nas uči:

 • kako možemo da na drugačije načine posmatramo i upravljamo načinom na koji komuniciramo, rešavamo konflikte, pregovaramo, postanemo usmereni na rešenje a ne na analiziranje problema.
 • Kako da dajemo novi pozitivniji okvir određenim situacijama;
 • Kako da pristupamo neograničenom izvoru resursa i veština u nama.
 • Kako da upravljamo svojim emotivnim stanjima;
 • Kako da se motivišemo da pokrenemo istvarimo promenu u različitim oblastima svog života, kako da postavimo i ostvarimo cilj.

Jednim delom NLP se razvio iz Porodične terapije Virdžinije Satir, i nastavio da se razvija sa drugim sličnim metodologijama poput Kognitivno bihejvioralne terapije, Transakcione analize…

“Neuro” se odnosi na način na koji razmišljamo; “Lingvističko” na način na kojikomuniciramo verbalno i neverbalno; dok “Programiranje” predstavlja kako procesuiramo informacije koje primamo i iskustva koja imamo.

Trebalo bi da budemo svojoj deci modeli izvrsnosti. Otkada se rode, počinju da uče od nas i kroz čitavo detinjstvo mi smo njihovi uzori. NLP alati nam omogućavaju da zaista postanemo modeli izvrsnosti za veštine koje želimo da prenesemo svojoj deci, kako bi bili spremni i sposobni da žive život i ostvaruju svoje snove i kada nismo tu da ih nadgledamo i zaštitimo.

Svaki roditelj zna koliko je “težak” posao biti mama, tata ili staratelj svome detetu. NLP nam nudi izvrsne koncepte za upravljanje odnosima sa svojo decom, partnerom i drugim ključnim činiocima sistema zvanog porodica. Pokazuje nam kako da dozvolimo najboljem u nama da se pokaže i kako da naučimo decu da iskoriste najbolje u nama za izgradnju sopstvenih još boljih i efikasnijih strategija, koje mogu primeniti kada naiđu na izazovne situacije.

Ne možete promeniti ponašanje svoga deteta, dokle god ne promenite svoje!

Dokle god radite ono što uvek radite, dobijaćete rezultat koji uvek dobijate, zato je pravo vreme da dopustimo sebi da naučimo neke nove načine i strategije i probamo da ih primenimo pre svega na sebi kako bismo razvili zdrav odnos sa svojom decom.

Vaša deca nisu vaša deca. Ona su sinovi i kćeri čežnje života za samim sobom.

Ona dolaze kroz vas, ali ne od vas. I premda su s vama, ne pripadaju vama.

Možete im dati svoju ljubav, ali ne i svoje misli. Jer ona imaju vlastite misli.

Možete okućiti njihova tela, ali ne njihove duše,

jer njihove duše borave u kući sutrašnjice, koju vi ne možete posetiti,

čak ni u svojim snovima.

Možete se upinjati da budete kao oni, ali ne tražite od njih da budu poput vas.

Jer život ne ide unazad, niti stoji.

Vi ste lukovi s kojih su vaša deca odapeta kao žive strele.

Strelac vidi metu na putu beskonačnosti, i

On vas napinje svojom snagom da bi njegove strele poletele brzo i daleko.

Neka vaša napetost u Strelčevoj ruci bude za sreću;

Jer, kao što On ljubi strelu koja leti, isto tako ljubi i luk koji miruje.

Khalil Gibran

Pripremili smo za vas jedinstveni paket radionica koji će vas pripremiti za izazove koje nosi trudnoća, promene na našem telu, dolazak bebe, uticaj novog člana porodice na celokupan sistem

CARS, NLP, mlade, od sedam do deset, emocije, komunikacija, ciljevi

NLP radionica – Tajna srećne trudnice

Trudni ste. Srećni ste. Zbunjeni ste. Uplašeni ste. Dobronamernih saveta je svuda. Svi naglašavaju da je to sada DRUGO stanje. Da li ste već čuli da treba da odmarate, a vi ste puni energije? Da više ne smete da se bavite sportom? Samo joga i šetnja. Da ne smete da jedete za dvoje i da treba da pazite o ishrani? Puno tečnosti, to je mnogo bitno. Čuli ste i da se u trudnoći podrazumevaju i otekle noge, povraćanje, uzburkane emocije, i da ako već nemate neki od tih simptoma, samo je pitanje vremena. Pol deteta svi znaju, već po vašem tenu. Da li želite da čujete da je trudnoća u stvari jedno Divno Radosno Uzbudljivo Graciozno Opušteno stanje

Saznaj više
CARS, NLP, mlade, od sedam do deset, emocije, komunikacija, ciljevi

NLP radionica – Tajna srećne mame

I beba je stigla u vaš život! Govorili su vam da više ništa nikada neće biti isto. Šta ste spavali spavali ste! Svakodnevno počinju da stižu dobronamerni saveti o tome kako treba da hranite bebu, šta se valja a šta se ne valja, kako da je uspavljujete, sme da pije vdu ili ne….spisku kao da nema kraja. Dolazak novog člana porodice je prelep događaj koji nosi sa sobom puno nepoznatog i neizvesnog. Na ovoj radionici ćete naučiti kako da izgradite novu ulogu majke i balansirate je sa već postojećim ulogama? Kako steći samopouzdanje u novoj ulozi? Kako sebe dovesti u stanje mira i opuštenosti? Kako se nositi sa promenama raspoloženja, i uticajima okoline?

Saznaj više
CARS, NLP, mlade, od sedam do deset, emocije, komunikacija, ciljevi

NLP radionica – Srećan roditelj, srećno dete

Da li ste brižan ali zabrinut roditelj? Koristeći NLP metodologiju i tehnike, možete pomoći sebi da steknete sposobnosti koje vam pomažu da uspešno upravljate svojim vremenom, emocijama, stanjima dok sa osmehom odgajate srećno, sigurno, samouvereno i uspešno dete.

Na ovoj radionici ćete se upoznati sa najsavremenijim NLP i koučing vežbama, kojima ćete otkriti u kojim oblastima života i roditeljstva vam možda nedostaje samopouzdanja. Pokazaćemo vam nove pristupe komunikaciji sa detetom. Kako ih možete podržati u izazovnim situacijama i pomoći im da izrastu u zdravu, odgovornu, uspešnu odraslu osobu.

Uskoro
CARS, NLP, mlade, mladi, tinejdžer, deca, radionice

#1 NLP Radionica – Tajna srećne trudnice

Trudni ste. Srećni ste. Zbunjeni ste. Uplašeni ste. Dobronamernih saveta je svuda. Svi naglašavaju da je to sada DRUGO stanje. Da li ste već čuli da treba da odmarate, a vi ste puni energije? Da više ne smete da se bavite sportom? Samo joga i šetnja. Da ne smete da jedete za dvoje i da treba da pazite o ishrani? Puno tečnosti, to je mnogo bitno. Čuli ste i da se u trudnoći podrazumevaju i otekle noge, povraćanje, uzburkane emocije, i da ako već nemate neki od tih simptome, samo je pitanje vremena. Pol deteta svi znaju, već po vašem tenu 🙂 Da li želite da čujete da je trudnoća u stvari jedno Divno Radosno Uzbudljivo Graciozno Opušteno stanje i da u njemu treba uživati, kad smo već blagosloveni da ga doživimo i proživimo? Da je trudnoća privilegija srećnih žena, a da treba samo naučiti kako da reagujemo na neke nove i drugačije simptome i događaje, odnosno kako da se pripremimo na najbolji način na njih.

Istraživanje pokazuje da je u trudnoći mnogo bitno upravo psihičko zdravlje trudnice, čak bitnije od onoga šta unosimo u svoj organizam kroz drugu hranu i piće. Nahranite svoju dušu, naučite u čemu je tajna srećne trudnice i kako to biti i/ili postati? Unapredite svoj kvalitet života uz NLP, naučite neke od tehnika koje se u svetu i kod nas sve više koriste u trudnoći, kao i u mentalnoj pripremi za porođaj.

Ti imaš moć da pokreneš misli. Misli imaju moć da pokrenu ideje, koje su najmoćniji pokretač akcije. Akcija od prašine i “ne znam” stvara štras i magiju!

09. novembar od 18h do 21h

Prijavi se

Na radionici “Tajna srećne trudnice”(09.novembar)  za vas smo pripremili:

 • Prevaziđite strah od nepoznatog, koji često parališe

 • Pristupite svojim snagama i primenite ih kada vam je najpotrebnije

 • Naučite kako da sebe uvedete u dobro stanje i održite ga

 • Saznajte kako da ublažite ili otklonite stres i strah

 • Kako da se pripremite na promene na telu i promene u vama

 • Kako da razumete i prihvatite te promene

 • Kako da se mentalno i emotivno pripremite za sam porođaj

 • Upoznajte i izgradite novu ulogu majke

 • Naučite kako da bolje razumete svoje i potrebe partnera

Utisci naših polaznika:

Na ovoj radionici sam prevazišla strahove koji su me blokirali i onemogućavali mi da se opustim i uživam u prelepim danima kreacije novog života. Preporučila bih je i mamama i tatama, jer samo razmenom mogu bolje da razumeju sopstvene strahove i brige, ali i jedno drugo.
Milica Prelić, profesor književnosti
Zahvalna sam što postoje ovakve radionice, koje ne nude savete i instant rešenja već nas uče kako da povratimo samouverenost u ono što po prirodi već znamo. Kako ponovo uspostaviti vezu sa svojim instinktima, sobom, bebom i partnerom.
Hvala devojke!!!
Zorica Tomašević, marketing ekspert

#2 NLP Radionica – Tajna srećne mame (back to work period)

Beba je stigla, već je postala deo vaše porodice i dosta dobro ste se uhodali. Možda ne stižete da operete kosu redovno, niste dugo izašli da popričate sa drugaricama o temama koje nemaju veze sa dojenjem i prehranom. Možda vam se dešava da osećate strah i nemir kada pomislite da se uskoro vraćate na posao. Traženje vrtića ili osobe za čuvanje, počinje od radosti da vam stvara stres, ponekad se dešava da vas partner ne razume u potpunosti. Možda imate utisak da ste se malo udaljili. Ne osećate da ste izbalansirani iznutra i voleli biste da vratite makar na trenutak onaj stari osećaj povezanosti sa sobom. Želeli biste malo vremena za sebe, ali i kada ga priuštite grize vas savest jer se odvajate od vašeg najdražeg bića. Kako da izbalansirate unutrašnje uloge, želje i potrebe sa sopstvenim očekivanjima i očekivanjima okoline. Kako da ažuriramo vrednosti i preispitamo svoja uverenja o sebi i svetu oko nas? Kako da novonastali sistem uredimo tako da bude oaza, i baza u kojoj svi članovi pronalaze mir i mesto za punjenje svojih snaga?

To su nam sve teme kojim ćemo se baviti na drugoj radionici u nizu. Teme koje su česte kod naših klijenata sa kojima radimo u parovima ili individualno. Praksa je pokazala da je otuđenost od sebe i partnera sve češća pojava kao i depresija koju stvara ujednačenost svakodnevnice i stres povratka na posao i odvajanja od deteta.

Na ovoj radionici ćemo naučiti kako da se organizujemo, uskladimo, izbalansiramo i vratimo sebi i partneru.

07. decembar od 18h do 21h

Prijavi se

Na radionici “Tajna srećne mame” (07. decembar) za vas smo pripremili:

nlp za mame, majčinstvo strah, izazovi, povratak na posao
 • Kako da ulogu mame uskladite sa ostalim ulogama, koje ste možda zapostavili, zaboravili ili tek treba da ih izgradite

 • Kako da uspostavite bolju komunikaciju sa partnerom i ponovo probudite vas kao par

 • Šta kada vam je svega previše

 • Kako da se pripremite za povratak na posao

 • Kako da vratite vreme samo za vas a da vas pri tom ne grize savest

 • Postavite ciljeve koje ćete sa radošću ostvarivati

Radionice su prilagođene i tatama, a kako bismo vas stimulisali da nam se pridružite za vas je kotizacija gratis.

NLP radionica | Tajna srećne trudnice

rsd3000za tate gratis
 • Neka drugo stanje bude stanje mira, ljubavi i povezivanja sa novom ulogom

NLP radionica | Tajna srećne mame

rsd3000za tate gratis
 • Izbalansirajte sve svoje uloge i pripremite se za povratak na posao

Paket radionica | Tajna srećne trudnice + Tajna srećne mame

rsd5000
 • Spremni koračajte u novoj ulozi
aleks i viki 1
Photo_Alex_Dmitrovic_0047
Daj priliku godini da bude najbolja
ciljevi, radionica, planiranje, balans, rad na sebi, kako posaviti cilj
Photo_Alex_Dmitrovic_0055
Photo_Aleksandar_Dmitrovic_0017
Photo_Alex_Dmitrovic_0046

Rezervišite svoje mesto odmah

Upoznaj trenere

Politika privatnosti u skladu sa GDPR (Privacy policy and GDPR)

Evropska unija je donela Uredbu o zaštiti ličnih podataka (GDPR), koja je stupila na snagu 25.05.2018. godine. Ova uredba reguliše upravljanje ličnim podacima građana Evropske unije, sa akcentom na bezbednosti i zaštiti. Uredba se odnosi i na sve preduzetnike koji posluju izvan EU, ukoliko imaju klijente i korisnike EU i prikupljaju njihove lične podatke. Ova stranica sadrži politiku privatnosti, naše obaveze prema korisnicima vezane za zaštitu ličnih podataka (GDPR) i informacije o upotrebi kolačića. Takođe, reguliđe upravljanje podacima koji se dobijaju od korisnika, posetilaca i kupaca sajta ( u daljem tekstu: Korisnici).

Ova politika privatnosti se odnosi na sajt www.coachingserbia.com (u daljem tekstu: Sajt), sve proizvode i usluge koje sajt nudi bez obzira da li su navedene ili ne. Sajt poštuje i čuva lični integritet osoba koje posećuju naš Sajt i to na način opisan u daljem tekstu.

Sajt garantuje da podatke koje ste nam ustupili nećemo ni ukom slučaju zloupotrebiti, prodati niti proslediti trećim licima.

Kao i sve ostale stranice na internetu, koristimo kolačiće kako bi prikupili anonimnepodatke koji nam služe za unapređenje i poboljšanje funkcionalnosti sajta. Na osnovu ovih podataka možemo znati koji sadržaj je popularan.

Svi podaci, kolačići kao i privatni podaci poput imena i prezimena, email adrese ili boravišta, neće biti prikupljani bez izričite saglasnosti korisnika.

​Pravila zaštite ličnih podataka

Sajt www.coachingserbia.com dobija Vaše lične podatke prilikom prijave na naše vesti/newsletter, ili prilikom prijave na neku od edukacija i radionica koje nudimo.

Podaci koji se prikupljaju prilikom tim prilikama su ime, prezime, email adresa . Takođe, možete odlučiti da ostavite i Vaš datum rođenja, broj telefona, posao. Podaci se od korisnika prikupljaju isključivo na dobrovoljnoj osnovi, tj. kada korisnici odluče sami da unesu svoje podatke. Ukoliko korisnik ne želi da ostavi podatke, uskraćuje sebi pogodnosti koje sajt nudi.

Korisnici se slažu da prijavom na newsletter daju dozvolu i slažu se da mogu primati vesti vezane za rad sajta, vesti i ponude u vezi kampanja na našem sajtu. Korisniku se daje na znanje da u svakom trenutku može odustati i povući saglasnost za primanje ovih vesti klikom na polje “odjavi me” u dnu newsletter-a. Za prikupljanje ovih podataka i slanje newsletter-a sajt koristi usluge kompanije MailChimp koja takođe posluje u skladu sa evropskim zakonom (GDPR) To možete proveriti na linkivima Privacy Policy i Terms of Use. ​

Podaci se prikupljaju u najboljoj nameri, poštujući privatnost korisnika. Podaci se koriste u svrhu komunikacije sa korisnikom i omogućavanja bolje upotrebe portala.

​Osim toga, prikupljaju se anonimni podaci, putem kolačića, poput IP adrese, vremena računara te vrste pretraživača. Ovi podaci služe kako bi se unapredile funkcije portala i kako bi se prikupili anonimni statistički podaci poput posete ili popularnog sadržaja.

​Kolačići su dobronamerni, te su podaci koje su prikupili, anonimni. Lični podaci i kolačići, prikupljaju se samo iz izričiti pristanak korisnika i koriste se samo za upotrebu portala. Na dalje, trećerazredni kolačići, poput Google kolačića, prikupljaju se uz pristanak korisnika i služe za praćenje statistike sajta.

Korisnik ima pravo da traži izmene i brisanje podataka koje je stranica prikupila. Sve primedbe možete uputiti na mejl cars@coachingserbia.com

Sigurnost podataka

Kako bi lični podaci korisnika bili sigurni, Sajt je preduzeo sve objektivne mere, organizacione, tehničke i kadrovske kako bi se podaci zaštitili od gubitka, nedopuštene izmene, krađe ili pristupa.

Osoblje koje je u kontaktu sa ličnim podacima korisnika, obavezno je postupati sa podacima uz maksimalan oprez, poštujući privatnost korisnika.

Kolačići
Po evropskoj regulativi, dužni smo da Vas obavestimo o upotrebi kolačića.

Podatke koje prikupljaju naši partneri u oglašavanju, poput Google Adsense -a, uz prethodnu dozvolu svakog pojedinačnog korisnika, služe za praćenje posećenosti sajta i broja čitanja tekstova.

Ukoliko korisnik ne želi da prima personalizovane oglase, može istupiti bilo kada iz prikupljanja podataka koristeći linkove u nastavku teksta.

Kako bi saznali kako Google koristi podatke i usluge, informišite se na sledećem linku: https://policies.google.com/technologies/partner-sites

Šta su kolačići?
Kolačići su mali, tekstualni podaci koji su sačuvani na vašem računaru, kako bi prikupili anonimne podatke.

Šta prikupljaju kolačići?
Naši kolačići, uz vašu dozvolu, prikupljaju IP adresu računara, vreme i eventualno pretraživač koji koristite.

Upotrebom sajta korisnik pristaje na korišćenje kolačića kao i da se informacije o navedenima koriste u statističke svrhe praćenja posete sajta.

Kako ih koristimo?
Kolačiće koristimo za praćenje statistike poseta na stranici, koji članci su zanimljivi čitaocima i za unapređenje rada i brzine stranice. Osim toga, kolačići služe kako bi vi nesmetano i lako mogli da koristite sajt. Na primer, kolačići mogu pamtiti pretragu ili vaše log-in podatke koje ste ostavili na stranici, tako da to ne bi morali raditi svaki put.

Koji kolačići postoje?
Postoje prvorazredni kolačiči, koje smo već objasnili i trećerazredni kolačići, koje postavljaju partnerske stranice, oglašivačke kompanije poput Google Analytics, Google Adsense i marketing kompanija. Pomoću njih ove kompanije prate broj čitanja teksta i broj klikova na određeni link.

​Prvorazredni kolačići
Prvorazredni kolačići su kolačići koje je postavila naša stranica, u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva.

​Kolačići treće strane
Naš portal koristi nekoliko servisa koji postavljaju limitirane kolačiće, koji ne dolaze sa našeg portala, niti imamo kontrolu nad njima, služe kako bi omogućili pojedine funkcije stranice.Youtube (Privacy policy: https://www.youtube.com/static?template=privacy_guidelines)

Facebook (Privacy policy: https://www.facebook.com/about/privacy/update/printable)

Mailchimp (Privacy policy: http://mailchimp.com/legal/privacy)

Twitter (Privacy policy: https://twitter.com/en/privacy)

Google (Privacy policy: https://policies.google.com/privacy)

Instagram (Privacy policy: https://help.instagram.com/402411646841720)Posećenost
Google Analytics može postaviti kolačiće kako bi merili posećenost naših stranica i unapredili iskustvo korisnika. Ako želite onemogućiti ove kolačiće, posetite sledeći link: Google Analytics – https://tools.google.com/ dlpage/gaoptout

i https://policies.google.com/privacy

​Društvene mreže
Šerovanjem članaka na društvenim mrežama, poput Facebooka, korisniku mogu biti postavljeni kolačići.

Kako upravljati kolačićima?
Kolačiće koje je postavila naša stranica možete brisati ili čak blokirati. Više o tome kako kontrolisati kolačiće, potražite na stranicama pomoći pretraživača kojeg koristite. Ipak, ne preporučujemo vam blokiranje kolačića, jer na taj način možete sebi uskratiti određene funkcije stranice i pristup određenom sadržaju.

___________________

Registracijom ili korišćenjem Sajta, smatra se da je korisnik pročitao, razumeo i prihvatio Pravila zaštite ličnih podataka. Pravila su podložna promenama, te molimo korisnike da povremeno provere aktuelnu verziju. Ukoliko nakon izmene pravila korisnik nastavi da koristi portal, smatraće se da se slaže sa izmenama Pravila zaštite ličnih podataka.

GDPR – General Data Protection Regulation
Više informacija o tome što je GDPR pročitajte ovde: GDPR

Ova Politika privatnosti i Pravila zaštite ličnih podataka donešeni su 23.08.2019. i stupaju na snagu danom objavljivanja.
Neka rad na sebi bude kontinuiran. Uživaj u našim tekstovima, predlozima i alatima koje šaljemo. Ostani u toku sa novim ponudama i pogodnostima.

Aleksandra Đorović

… je International NLP Master Trainer i Coach u oblasti spoznaje ličnih i profesionalnih potencijala, kao i razvoja ciljeva. Radi sa ljudima različitih godina i profesija, koji su spremni da se menjaju i žive život koji sanjaju, kao njihova velika podrška na tom putu. Po struci inženjer informacionih tehnologija, preko 10 godina radi u IT-u. Ima prilike da NLP svakodnevno primenjuje, radeći i vodeći dosta različitih timova. To iskustvo je posebno obogatilo njen posao NLP trenera i kouča u CARS-u, gde je rado podrška drugima u ličnom i profesionalnom razvoju, kao i u usavršavanju pojedinaca. Kao majka, svakodnevno NLP primenjuje i u komunikaciji sa svojim detetom, jer deca su prirodno poznavaoci NLP-a. Svakodnevno, učeći druge, i sama biva bolji čovek.

Anja Tomić

… je International NLP Master Trainer i Coach u oblasti razvoja ličnih potencijala i sposobnosti i Reiki majstor III stepena. U svom radu kombinuje različite coaching tehnike i NLP. Njen pristup je veoma lak za razumevanje, i zabavan za učenje i praktičnu primenu.

Pomaže ljudima da otkriju ko su zaista i povežu se sa unutrašnjom snagom i resursima, kojih često nisu svesni kako bi zavoleli sebe, izgradili samopoštovanje i ohrabrili se da žive život koji im pripada, sa svrhom, ljubavlju i smislom. Ono što je karakteriše je iskrenost i otvorenost da sa polaznicima i klijentima podeli lična iskustva, iskušenja, učenja i alate koji su joj pomogli da unapredi svoj život na poslovnom i privatnom planu. Integracija različitih metodologija i tehnika joj omogućuje fleksibilnost kod izbora pristupa za svakog klijenta individualno.

Pogledajte koje još edukacije imamo u ponudi

radionica, ciljevi, planiranje, motivacija

Daj priliku godini da bude najbolja

Možda imate fenomenalne ideje, ali nikako da stignete da im se posvetite? Možda se ponekad nađete u situaciji da želite promenu, ali ne znate odakle da počnete? Možda ste već bili na našoj radionici i želite da otkrijete šta smo novo pripremili za vas?

U svakom slučaju, radujemo se što već četvrtu godinu za redom organizujemo radionicu koja motiviše i inspiriše ljude na promenu. Ukoliko želiš da svoje ovogodišnje želje oživiš, i počneš da ih živiš ova radionica je pravi izbor za tebe?  Posveti se fokusiranom planiranju budućnosti koja će se i ostvariti  Kako bi bilo da daš sebi priliku da naredna godina stvarno bude najbolja?

.

Saznaj više
CARS, NLP, basic, starter, practitioner, komunikacija, motivacija, ciljevi, rad na sebi

NLP Basic

Ukoliko želite da poboljšate komunikaciju sa svojim okruženjem, unapredite liderske sposobnosti i ostvarite važne poslovne i životne ciljeve, NLP edukacija je prava stvar za vas! Prisustvujte treningu NLP Basic i naučite važne NLP tehnike kojima ćete znatno unaprediti komunikaciju, izoštriti čula i postaviti pravilno svoje ciljeve.

To je prvi i najvažniji korak i predstavlja osnovu za sve zainteresovane koji žele da se bliže upoznaju sa NLP metodologijom. Odlična prilika da se doživi NLP svim čulima i proceni iz ličnog iskustva koliko može biti korisno poznavanje NLP-a u svakodnevnim aktivnostima.

Saznaj više