20160522_114652
Slide background

Promeni S(V)E

Da li vam se desilo da ste želeli da promenite neki aspekt svog života a niste znali odakle da počnete? Možda ste i počeli sa promenom, osetili entuzijazam, bili motivisani i disciplinovani na putu ostvarenja svog cilja, ali onda se nešto desilo, motivisanost nestala, i ponovo ste se vratili na početak? Osećate da je sada pravo vreme?
Kako bi bilo kada biste otkrili kako pravilno formulisati cilj tako da motivisanost traje sve do ostvarenja? I posle njega. Kako prevazići izazov prvog koraka promene i prepreka koje mogu da se nađu na putu?

Najnovija istraživanja na temu toga šta utiče na uspeh pokazuju da na uspeh utiče sa samo 15% sama inteligencija, a da čak 85% čine optimizam (vera u uspeh), podrška drugih i fokusiranost na jasne ciljeve. NLP je metodologija koja skoro pola veka proučava baš sve to što pored inteligencije utiče na uspeh, proučavajući i modelujući najuspešnije pojedince u različitim oblastima. Iz tog istraživanja proizašle su različite strategije, obrasci, tehnike i alati koji svima mogu biti podrška u razvoju i maksimalnom iskorišćenju naših potencijala. Oni su osnova i ove radionice.

Na radionici “Promeni s(v)e” naučićete:
* Kako da postavite cilj promene tako da vas podrži i motiviše,
* Kako da ostanete fokusirani na putu promene i pored različitih izazova,
* Otkrićete koliko kvaliteta već nosite u sebi, a koji su važni za ostvarenje baš tog vašeg cilja,
* Kako se može otputovati u budućnost i koje benefite nam to putovanje može doneti,
* Dobićete podršku za ostvarenje vašeg cilja.

Trening vode internacionalni NLP master treneri i coach-evi Aleksandra Đorović i Anja Tomić.


Dobro nam došli!

PRIJAVI SE