Vrednost programa je 29 evra.

Prijavi se
Pročitaj utiske polaznika
  • Nerazumevanje je čest problem u vašim vezama?

  • Imate konflikt sa nekom osobom koji ne znate kako da rešite?

  • Teško vam  je da pronađete partnera koji vam u potpunosti odgovara?

Ako su odgovori na neka od ovih pitanja potvrdni, sigurno je da težite harmoničnim odnosima sa svim ljudima koji su vam važni – sa članovima porodice, prijateljima i kolegama na poslu.

Konflikti i nerazumevanje koji se javljaju, svima nam troše energiju, a dobra vest je da tu energiju možemo uštedeti tako što ćemo naučiti KAKO da pravilnom komunikacijom i oprobanim tehnikama uredimo svaki odnos tako da sve strane u njemu budu zadovoljne.

Potreba za povezivanjem sa drugima nam je urođena, ali se sposobnost stvaranja dobrih odnosa uči kroz set univerzalnih veština i alata.

Ukoliko osećate da je ovo oblast koju biste želeli da unapredite, ovomesečni MYnd Mentor program je baš za vas!

Tokom mesec dana trajanja programa čekaju vas interaktivne radionice, uživo webinar-i, zadaci i vežbe kroz koje ćete naučiti:

·        Kako se grade dobri odnosi na poslu

·        Kako se prevazilaze komplikovani porodični problemi

·        Šta pravi razliku između funkcionalnih i nefunkcionalnih veza

·        Kako da bolje razumemo i komuniciramo sa određenim tipovima ličnosti koji su „teški“

·        Koliko ste emocionalno inteligentni i kako ovu inteligenciju možete razvijati

·        Kako pronaći novu ljubav ili probuditi ljubav sa sadašnjim partnerom

·        Kako vratiti „žar“ svojoj dugogodišnjoj vezi

·        Kako da postavite lične granice u odnosima sa ljudima

Na ovoj temi ćete raditi za tri mentora, NLP trenera i kouča sa bogatim iskustvom kako u poslovnom svetu, tako i u ličnom životu.

Cenu smo prilagodili tako da bude pristupačna, i da svako od vas ko želi da radi na sebi i stvori okruženje koje će ga podržavati i u kome će rasti, ima tu priliku u okviru MYnd Mentor zajednice.

Vaša investicija je 29 evra za mesec dana programa.

Razumemo da je mesec dana dug period i da zbog vaših obaveza možda nećete stići na svaki online susret i zato smo omogućili da svi materijali i sve što delimo ostaje na zajedničkom drive-u, pa tako možete pratiti i gledati kad god vama odgovara, i biti u toku.

Klikni za prijavu

Šta možete očekivati u okviru MYnd Mentor programa u februaru:

Šta možete očekivati u MYnd Mentor februaru:

CARS, NLP, mlade, osnovci, od sedam do deset, emocije, komunikacija

1. Nedelja: Počinjemo 02. februara u 19:00 uz webinar + radionicu „Šta me veže?“

Mesec počinjemo sa otkrivanjem zajedničkog imenitelja svih naših odnosa. Koja je nit koja se provlači i šta nas vezuje za druge? Koju ulogu igramo? Koja je naša omiljena igra u odnosima?

2. Nedelja: 09. februar u 19:00 interaktivni webinar – ’’Ko želim da budem?’’

Istražujemo uloge koje želimo za sebe u svim oblastima našeg života i kako se to odražava na odnose koje gradimo.

3. nedelja: 16. februar u 19:00 je termin rezervisan za vaša pitanja i naše odgovore .

Prolazimo kroz sve probleme koji su vam se javili u radu prethodne dve nedelje, delimo rezultate i procenjujemo učinjeno kako bi dobili na ubrzanju u drugoj polovini meseca i zaokružili osvešćeno.

4. nedelja: 23. februar u 19:00 online interaktivna radionica – Emocionalna inteligencija

Učimo tehnike koje nam pomažu da razvijamo emocionalnu inteligenciju i empatiju kao ključnu za kvalitetne međuljudske odnose.

Imaćete čak 2 BONUS predavanja!

1. OTPUSTI

Popisujemo odnose koje nam predstavljaju opterećenje i učimo tehniku razumevanja i otpuštanja.

2. PREPUSTI SE

Kako pronaći pravu ljubav i ostvariti kvalitetan partnerski odnos?

*ponavljamo da sva predavanja ostaju dostupna ceo mesec da se pogledaju u terminu koji vama odgovara.

Vrednost programa je 29 evra.

Prijavite se ovde 

 

Klikni za prijavu

Utisci polaznika

Upoznaj trenere i koučeve

Aleksandra Đorović

… je International NLP Master Trainer i Coach u oblasti spoznaje ličnih i profesionalnih potencijala, kao i razvoja ciljeva. Radi sa ljudima različitih godina i profesija, koji su spremni da se menjaju i žive život koji sanjaju, kao njihova velika podrška na tom putu. Po struci inženjer informacionih tehnologija, preko 10 godina radi u IT-u. Ima prilike da NLP svakodnevno primenjuje, radeći i vodeći dosta različitih timova. To iskustvo je posebno obogatilo njen posao NLP trenera i kouča u CARS-u, gde je rado podrška drugima u ličnom i profesionalnom razvoju, kao i u usavršavanju pojedinaca. Kao majka, svakodnevno NLP primenjuje i u komunikaciji sa svojim detetom, jer deca su prirodno poznavaoci NLP-a. Svakodnevno, učeći druge, i sama biva bolji čovek.

Mynd mentor | koučing program | coaching | online

Anja Tomić

… je International NLP Master Trainer i Coach u oblasti razvoja ličnih potencijala i sposobnosti i Reiki majstor III stepena. U svom radu kombinuje različite coaching tehnike i NLP. Njen pristup je veoma lak za razumevanje, i zabavan za učenje i praktičnu primenu.

Pomaže ljudima da otkriju ko su zaista i povežu se sa unutrašnjom snagom i resursima, kojih često nisu svesni kako bi zavoleli sebe, izgradili samopoštovanje i ohrabrili se da žive život koji im pripada, sa svrhom, ljubavlju i smislom. Ono što je karakteriše je iskrenost i otvorenost da sa polaznicima i klijentima podeli lična iskustva, iskušenja, učenja i alate koji su joj pomogli da unapredi svoj život na poslovnom i privatnom planu. Integracija različitih metodologija i tehnika joj omogućuje fleksibilnost kod izbora pristupa za svakog klijenta individualno.

Autor je programa “Izazov izobilja 365” koji vas uči kako da svaki dan svoj život unapredite za 1% kako biste na kraju godine bili barem 365% uspešniji.

Više o Anji možete pročitati na:

www.anjatomic.com

Mynd mentor | koučing program | coaching | online

Branislava Majstorović

… Sa dugogodišnjim iskustvom u marketingu i prodaji, Branislava Majstorović je orijentisana na pružanje podrške pojedincima i timovima u ostvarenju profesionalnih i ličnih ciljeva. Branislava u procesu coaching-a koristi individualni pristup klijentima i jedinstvenim tehnikama im pomaže da postanu najbolja verzija sebe. Neke od tema koje obrađuje u sesijama su lični ciljevi, poslovni uspeh, međuljudski odnosi i prevazilaženje ograničavajućih uverenja. Branislava je majka devojčice od 4 godine, polu maratonac i žena koja voli izazove!

MYnd Mentor – jedinstveni mesečni ONLINE program podrške!

MYnd Mentor program osmišljen je tako da bude vaša kontinuirana podrška na putu ličnog razvoja. Program je podeljen u 12 tematskih celina i svaka od njih traje po 4 nedelje (28 dana) i možete se prijavljivati za svaku u kontinuitetu, a možete pratiti i samo određene teme koje vas zanimaju potpuno nezavisno.

Radićemo korak po korak na tome da otkrijete gde ste sada, kakav način razmišljanja vam je potreban da to promenite i dođete do pozicije na kojoj biste želeli da budete. Tri sertifikovana trenera i kouča će biti vaši mentori i u radu se koriste već oprobani i efikasni alati i vežbe.

Vrednost svakog mesečnog programa je 29 evra. Svi sadržaji koje delimo ostaju na zajedničkom drive-u i u okviru zatvorene FB grupe, pa možete raditi vežbe, zadatke i gledati video materijale kad vama odgovara. Ukoliko je neka tema već započela, možete se i naknadno priključiti tokom prve dve nedelje.

Ukoliko želiš pristup nekoj od prethodnih mesečnih tema, piši nam na cars@coachingserbia.com